Etusivu

Suomen IR-yhdistys ry pyrkii aktiivisesti
kehittämään sijoittajasuhteiden toimintatapoja ja
edistämään jäsentensä ammatillista kehittymistä
ja ammattietiikkaa.

IR-ammattilaisten foorumi

Sinun kannattaa liittyä jäseneksi, kun haluat kehittyä sijoittajasuhteiden ammattilaisena. Suomen IR-yhdistys pitää huolta jäsentensä ammattitaidosta.

Puheenjohtajan tervehdys

”Syksy on jo pitkällä ja pian onkin jo aika laittaa kirjat kiinni vuodelta 2017. Kuluneelta vuodelta päällimmäisenä mieleen ovat jääneet yleisen taloustilanteen piristyminen, vahvistuneet osakekurssit sekä useat listautumisannit. Uudet pörssitulokkaat ovat lisänneet IR-osaamisen kysyntää ja kasvattaneet ammattikuntamme tunnettuutta markkinoilla. Tämä positiivinen kehitys on myös lisännyt IR-yhdistyksen jäsenmäärää tänä vuonna.”

Vieraskynä

”Muun kuin taloudellisen tiedon raportti tulee laatia ensimmäistä kertaa ensi vuonna   Ensi keväänä suuret, yleisen edun kannalta merkittävät yhteisöt ovat ensimmäistä kertaa velvollisia laatimaan kirjanpitolaissa määritellyn muun kuin taloudellisen tiedon raportin. Raportissa tulee kertoa kuluvan vuoden tilanteesta.”

Etsitkö IR- ammattilaista?

Suomen IR-yhdistys tarjoaa sijoittajasuhteiden alan toimijoille kumppanuutta, jonka kautta tavoittaa kohdennetusti IR-viestinnän toimijat Suomessa.

Apurahat

IR-yhdistyksen rahasto jakaa vuosittain apurahoja sijoittajasuhteita ja talousviestintää käsittelevään tutkimustyöhön.