IR Day 2022 - vihdoinkin live-tapahtumana!

04.10.2022
08:30

Suomen IR-yhdistyksen odotettu vuoden päätapahtuma, IR Day, järjestetään tiistaina 4. lokakuuta. Tänä vuonna tilaisuus järjestetään kahden vuoden koronatauon jälkeen vihdoinkin livenä!

IR Daylle edustavat puitteet verkostoitumiseen ja viihtymiseen tarjoaa Miltton House -tapahtumatila kivenheiton päässä Hakaniementorista.

IR Day 2022 vetää yhteen kiinnostavimmat ajankohtaiset sijoittajaviestinnän aiheet ja ilmiöt. Tilaisuudessa puhuvat muun muassa Koneen Etelä-Euroopan ja Välimeren alueesta vastaava johtaja ja johtokunnan jäsen Karla Lindahl, Danske Bankin Suomen pääekonomisti Pasi Kuoppamäki, sijoituskirjailija Heikki Keskiväli ja monia muita IR:n ja liiketoiminnan asiantuntijoita. Koko päivän ohjelma ja kaikki puhujat julkistetaan syyskuun alussa.


Ajankohta: tiistai 4.10. klo 8.30 – n. klo 13.30
Paikka: Miltton House, Haapaniemenkatu 5, 00530 Helsinki​
Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.9. alla olevan ilmoittautumislinkin kautta. IR Dayn osallistumismaksu on yhdistyksen jäseniltä 250 euroa per henkilö ja ei-jäseniltä 400 euroa per henkilö. Osallistumismaksu sisältää lounaan ja kahvitarjoilun.

Osallistumismaksu on henkilökohtainen.

Ilmoittautuminen on sitova. Ei-jäsenten ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen firs@firs.fi. Voit myös ilmoittaa yhtiöstäsi ei-jäsenen merkitsemällä osallistujan nimen Lisätietoja-kenttään.

Tervetuloa vuoden päätapahtumaan!

Suomen IR-yhdistys ry
Tapahtumatiimi

Pidätämme koronatilanteesta johtuen tai muusta syystä oikeuden lyhyelläkin varoitusajalla tehtyihin muutoksiin.


Haluatko IR-Dayn kumppaniksi?

IR Day tarjoaa yrityksille ja palveluntarjoajille mahdollisuuden tavoittaa kerralla suuri määrä sijoittajaviestinnän ammattilaisia. Kysy lisää IR Dayn kumppanuusvaihtoehdoista yhdistyksen koordinaattorilta Ilmari Tuomivaaralta (p. 044 746 1454, firs@firs.fi).