Parhaimmat toimielinten palkitsemispolitiikat valittu – tervetuloa seuraamaan voittajien julkistuswebinaaria

26.08.2020

Hallitusammattilaiset ry, Korn Ferry, Nasdaq, Pohjoisranta BCW Oy ja Varma lähtivät keväällä valitsemaan Suomen parhaimpia toimielinten palkitsemispolitiikkoja. Valinnan tavoitteena oli edistää hyviä käytäntöjä palkitsemisraportoinnissa ja palkita laadukkaimmat palkitsemispolitiikat.

Toivotamme IR-yhdistyksen jäsenet tervetulleiksi seuraamaan voittajien julkistamista ja yhteenvetoamme analyysiemme tuloksista webinaariin keskiviikkona 26.8.2020 klo 8.45-10.00.      

Webinaarissa alustavat Juhani Ruuskanen Korn Ferrylta, Anu Heinonen Pohjoisranta BCW:ltä sekä palkintoraadin edustaja. Webinaarissa kuulet mm., millaisia oppeja tehdystä analyysista on löydettävissä palkitsemisraportin ja tulevaisuuden palkitsemispolitiikkojen määrittämiseen ja miltä parhaat palkitsemispolitiikat näyttävät sijoittajaviestinnän näkökulmasta. Lisäksi webinaarissa julkistetaan Suomen parhaat palkitsemispolitiikat large -, mid- ja small cap -sarjoissa.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin sähköpostitse: Wille.Gripenberg@KornFerry.com . Kerro ilmoittautuessasi myös edustamasi yrityksen nimi.

Taustaa arvioinnista: https://dif.fi/blogit/porssiyhtioiden-parhaat-palkitsemispolitiikat-on-valittu/