Save the Date: IR DAY to 1.10.2020 n. klo 9-15

01.10.2020

IR DAY, Suomen IR-yhdistyksen vuosittain järjestämä sijoittajaviestinnän ajankohtaispäivä, pidetään torstaina 1.10.2020 n. klo 9-15.

Kokoonnumme ajankohtaispäivään koronatilanteen salliessa Helsingissä. Ajankohtaispäivään voi osallistua myös virtuaalisesti etäyhteyden välityksellä. 

Ohjelmassa on jälleen kerran ajankohtaisia aiheita sijoittajaviestinnän maailmasta, mm. sijoittajasuhteiden hoidosta koronatilanteessa sekä vastuullisuudesta. 

Merkitsethän päivän jo nyt kalenteriisi! Tarkempi ohjelma, kutsu ja muut yksityiskohdat julkistetaan syyskuun alkupuolella.

Ajankohtaispäivän hinta on jäseniltä 200 euroa ja ei-jäseniltä 350 euroa. Hinta sisältää osallistumisen päivään koronatilanteen salliessa joko paikan päällä tarjoiluineen tai virtuaalisesti.

Tervetuloa IR DAY’hin!

Suomen IR-yhdistys ry
Tapahtumatiimi

********

Huom. Tapahtumaan on saatavilla rajoitetusti sponsorointipaikkoja. Mikäli sponsorointiyhteistyö kiinnostaa, otathan yhteyttä mahdollisimman pian firs@firs.fi tai 040-535 8989.

There are sponsorship packages selectively available to the conference. If you are interested in sponsoring the event, please contact firs@firs.fi as soon as possible.