Webinaari: Taksonomia 11.1. klo 8:30

11.01.2022

Uusi vuosi toi mukanaan EU-taksonomian, kun EU:n säädös ilmastovaikutuksista astui voimaan 1.1.2022. Monien pörssifirmojen IR:lle tämä tarkoittaa ainakin sitä, että taksonomiaa tulee käsitellä vuosiraportoinnissa.

Minkälaisia haasteita taksonomiaprojektin aikana yhtiöissä on tullut vastaan? Miten taksonomiaa käsitellään vuosiraportoinnissa ja osana hallituksen toimintakertomusta? Entä miten yhtiöissä on valmistauduttu uusiin kestävän kehityksen tavoitteisiin sekä taksonomian mukaisuuden (aligned) raportointiin taksonomiakelpoisuuden (eligibility) rinnalla?

Muun muassa näistä ajankohtaisista taksonomiaan liittyvistä aiheista keskustellaan Suomen IR-yhdistyksen webinaarissa tiistaina 11.1. klo 8:30-9:30

Mukana keskustelemassa Tanja Lounevirta (Head of Financial Communications) TietoEVRYltä, Kaisa Uurasmaa (sijoittajasuhde- ja yritysvastuujohtaja) Sanomalta, Mikko Pohjala (sijoittajasuhdejohtaja) Kemiralta sekä keskustelun moderaattorina toimiva Valmetin sijoittajasuhdejohtaja Pekka Rouhiainen.

Paneelissa avataan myös, miten taksonomiaprojektit on eri yhtiöissä toteutettu. Lisäksi panelistit kertovat, miten kestävä kehitys on mukana equity storyssa nyt ja tulevaisuudessa ja onko taksonomialla tähän vaikutusta sekä onko taksonomia ollut jo esillä sijoittajatapaamisissa.

Tapahtumaan voit ilmoittautua tapahtumasivun ilmoittautumislinkin kautta (ilmoittautuminen edellyttää, että olet kirjautuneena jäsensivuille). Kysymyksiä esiintyjille voit lähettää jo ennakkoon osoitteeseen firs@firs.fi.